Марешки иска бум на американски туристи у нас

Лидерът на "Воля" кани Херо Мустафа да обсъдят план за туристопоток
121
Марешки иска бум на американски туристи у нас
Снимка: БГНЕС

Лидерът на "Воля" и зам.-председател на НС Веселин Марешки смята, че трябва да дойдат много туристи от САЩ у нас това лято. За да се случи това, днес той официално ще покани на работна среща американския посланик Херо Мустафа.

"Същите, които се радваха и подкрепяха санкциите срещу Русия, сега първи се провикват да паднат визите за руските туристи, за да ни спасяват в кризата. Пак чакаме помощ от Русия. Това е политическо лицемерие", заяви Марешки в съобщение от пресцентъра на партията.

Според него след като сме дали 2 млрд. лева в аванс на американската икономика за самолети, благодарение на България в САЩ са отворени 4 хил. нови работни места.

"4 000 семейства в САЩ се издържат с нашите данъци. Ето затова ние искаме това лято да видим голям поток туристи от САЩ. Трябва спешно да се разработи план за американска туристическа инвазия, нека така го наречем, в България. Така американците ще ни се отблагодарят - като помогнат на туризма у нас. Даже това ще е в пъти по-малко, отколкото ние им дадохме за самолетите", категоричен е Марешки.

Според него за Херо Мустафа като дипломат това е една отлична възможност да активира двустранните отношения чрез туристически поток от САЩ към България, а българският народ "дълго и с благодарност ще запомни името й и мандата й у нас".

"Когато взимаш милиарди от един беден и изстрадал народ, справедливо е да намериш начин да върнеш жеста. Ето ние даваме идея как да стане това", заяви лидерът на "Воля"

"Както сме запомнили, че лятото на 94-та беше лятото на голямата победа на нашия футболен отбор в САЩ, нека запомним лятото на 2020 като лятото на бума на американските туристи тук", пожелава си Марешки.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


121
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
101
0
 
31
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
Като чета коментарите,по добре ВИРУСА - да ни пребере иначе ще умрем като *** !
100
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да не би да са му направили лоботомия на тоя? Мечтаел туристи от най-заразената нация да ни залеят... то бива да си неадекватен, ама тоя чупи ***!
99
2
 
31
 
! Отговори
Да преди 4 години
Човекът се изказа метафорично, какво го плювате.Този път мисля, че е прав.
98
0
 
36
 
! Отговори
noname преди 4 години
Няма такава глупост... Американски туристи в България...Докато имаше БАЛКАН (затрита от Иван Костов и Хампарцумян за 150К долара) можеше да се превозват хора директно от и до Щатите.Марешки има предвид Варна, разбира се. Не виждам смисъл американците да почиват в бетонни катакомби във вид на хотели и в насрано море без пречиствателни станции...
97
4
 
34
 
! Отговори
Баи преди 4 години
Евала на - марешки
96
2
 
36
 
! Отговори
@ преди 4 години
Да му се отблагодарили за това, че са ни продали самолети? Те хората им се молят за самолети и има опашка, но видиш ли те трябвало да ти се отблагодаряват. ХахахахДруг въпрос е, че самолети не ни трябват.
95
4
 
35
 
! Отговори
До 95 трол ! преди 4 години
Първо се разходи във Варна по Алея 1 и тогава пиши спуснатите си тролски лъжи и глупости колко било зле, разбито и нямало нито една лампа и как всичко отивало в София ! Не е вярно - на глава от населението бюджета на Варна е по-голям от София!
94
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Марешки да си пие хапчетата!Да не иска бум на Covid19?
93
0
 
40
 
! Отговори
Магарешки.... преди 4 години
Като искаш ги кани по личните ти мазета и тавани !
92
1
 
38
 
! Отговори
Смях преди 4 години
Магарешки искал "бум". Ами бум! и да го няма...
91
0
 
39
 
! Отговори
И тоя преди 4 години
Не е добре с мозъка да се лекува а не да дрънка глупости.Нали щеше да се обажда на Тръмп за самалиотите да спре милиардите ,ХА-ХА.
90
5
 
32
 
! Отговори
Пи Ле преди 4 години
Магарешки им го нататрузи! Да видим как дипломацията ще се измъкне, хахаха!
89
1
 
39
 
! Отговори
Запозната преди 4 години
По-добре е се плати на американците ДА НЕ ПОЧИВАТ в България! Ще ви накъсат он искове след ваканцията. Няма по-нежелани, мръ сни и дол ни туристи от тях!
88
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вижте Алия 1 във Варна. Топ града на България... Тесен.. Хора.. Коли.. Разбито.... Пясък няма вече.. Изобщо всичко е трагедия. Буните разбити.. Няма една лампа... Цялата плажна инфраструктура на България е катастрофа. Всичко отива в София да правят метра и тангенти. Иначе чакат пари от туризма :)
87
6
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Американските туристи са богати и ходят по съвсем други дестинации. Кой щи дойде тук на тея оръфани плажове. Даже плажа където му е плажната къща на Марешки целия е разбит и тече вода 25 год. Дори там... Дето ходи той.. Неможе да си го оправи да му е хубаво.Забравете за Американски туристи. Освен бедни руски мамашки...
86
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен - Руснаците са по-близо,тях да привлечем.Ми, привлечете ги ве! Ще можете ли?
85
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Би било добре,но е много път до тук,не всички обичат да летят толкова дълго. Руснаците са по-близо,тях да привлечем.
84
4
 
43
 
! Отговори
1234 преди 4 години
Не знам защо си мисля, че ще по лесно практично и удачно да докараме руснаци, които идваха 60 г а герб ги изгониха. Испания не мисли за кравари, че ние? Имаше един залюхан гербер онзи ден обясняваше ще карал турци на нашето море?!?!!!?! герб и *** им са абсолютни нещастници.
83
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Марешки може да зариби хамерикамските туристи с евтин бензин!
82
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тц, немаме петрол, нема да додат.